Zahvala obiskovalcem božičnega koncerta

Spoštovani gostje in obiskovalci tradicionalnega božičnega koncerta,

Zahvaljujemo se vam za tako številno prisotnost,  ki je bila za nas neprecenljiva je in našemu nastopu dodala poseben čar.

Pevci MePZ-ja smo se s svojimi melodijami trudili pričarati praznično vzdušje in vašo odzivnost ter toplino, ki ste jo izkazali med našim nastopom. Le – to smo čutili globoko v svojih srcih. Vaša podpora in aplavzi so nam dali dodatno energijo in veselje pri petju.

Posebna zahvala gre tudi otrokom Maksu in Marku Udoviču, Neži Kavčič, Žigu Marinšku, Žani Može, Kaji Iskra in Tinkari Teinović , ki so s svojimi recitacijami obogatili naš program. Njihov recitatorski nastop, kot tudi Kajin solistični pevski vložek, je bil dodana vrednost našemu božičnemu koncertu.

Ne smemo pozabiti niti naše čudovite solistke, flavtistke Niko Može, Nino Svetina in Nino Adam, ter izjemno pevko Zalo Hreščak, ki so ustvarile čaroben glasbeni trenutek.

In seveda hvala tudi naši spoštovani županji, ki nas je s svojim nagovorom toplo pozdravila in nam voščila vesele praznike. Njeno sodelovanje je dodalo pomembno dimenzijo našemu dogodku in nam dalo občutek skupnosti.

Obiskovalci, vi ste tisti, ki ste naredili naš Božični dan popoln. Vaša prisotnost je bila neprecenljiva in vaša podpora izjemna. Hvala vam za vašo ljubezen in toplino, ki ste jo delili z nami. Upamo, da ste uživali v našem programu in da smo vam pričarali nekaj čarobnega v prazničnem vzdušju.

Prav tako upamo, da ste z veseljem spremljali naš prispevek na Božičnici dan prej.

Želimo vam lepe preostale praznične dni ter srečno in uspešno novo leto.